ARTGLASS AR 70

Image

Az Artglass AR 70 valódi színeket garantál, míg a láthatatlan magnetron bevonat gyakorlatilag kiküszöböli a visszaverődést. Világszerte nagyra értékelik homogén minőségéért, tisztaságáért és elegáns zöld visszaverődési színéért.

VASTAGSÁG

2-3 mm

VISSZAVERŐDÉS

<1%

FÉNYÁTERESZTÉS

99%
99

UV VÉDELEM

70%

KIVÁLÓ LÁTHATÓSÁG

A tükröződésmentes üveg jelentősen javítja a keretezett képek tisztaságát azáltal, hogy kiküszöböli a legtöbb tükröződést az üvegen

ALAPVETŐ VÉDELEM

Ez a láthatatlan üveg lehetővé teszi, hogy egy olyan üvegezést használj ami alapvető védelmet nyújt műalkotásidnak a környezeti behatások ellen, anélkül, hogy a láthatóságot feláldozná.

KIVÉTELES MINŐSÉG

Az Artglass üveg könnyen tisztítható, tartós és a legmagasabb minőségi követelményeknek és szakmai előírásoknak megfelelően készül

HOGYAN MŰKÖDIK

Image Play button

HOGYAN MŰKÖDIK

Az Artglass AR 70 láthatatlanná válik azáltal, hogy fém-oxid ionokkal vonjuk be a világ egyik legnagyobb magnetron szoró rendszerében. Kivételes technológiánknak köszönhetően a tükröződésmentes fém-oxid réteg olyan vékony mint az emberi hajszál átmérőjének 1/500-a, így a bevonat a szem számára teljesen láthatatlan.

TERMÉKAJÁNLÁSOK

Az Artglass AR 70 biztosítja, hogy alkotásaid a legjobb fényben jelenjenek meg, alapvető UV-védelemmel a fakulás ellen.

Image

Plakátok. poszterek

A láthatatlan üveg mögött elhelyezett nyomataid és posztereid valóban életet kölcsönöznek belső tereidnek

Image

Nyomtatott fényképek

A fényképeid részletei és színei kiemelkednek az Artglass tükröződésmentes üveg mögött, életre keltve emlékeid

Image

Akril festmények

Az akrilfesték alapvetően ellenáll a fény káros hatásainak, de ennek biztosítására nagy előnyt jelent az alapvető üvegvédelem

Image

Olajfestmények

A kis mennyiségű UV-fény nem jelenthet komoly problémát, de az UV-védelmi szint kiválasztásakor vedd figyelembe a műalkotás értékét – egyes pigmentek kevésbé ellenállnak a fénynek, mint mások.

Image

Érmék és egyéb fémek

A fémek teljesen ellenállnak az UV-fénynek, de a tükröződésmentes üveg lehetővé teszi, hogy a megfigyelő szemügyre vehesse a kiállított darab minden egyes részletét.

ImageImage

KERETEZŐ TÉRKÉP

Tedd egyértelművé, hogy a műalkotásaid fontosak, és válaszd ki a kerethez legjobban illő üveget! Keresd meg a legközelebbi keret üzletet egyedüdálló Keretező térképünkön, és kérd az Artglass láthatatlan üveget!

KERESS EGY KERETEZŐT

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

További információért lépj velünk kapcsolatba a sales@groglass.com e-mail címen

HOGYAN ELLENŐRIZHETŐ, HOGY A KERETEZÉS TÜKRÖZŐDÉSMENTES ÜVEGGEL LETT-E ELVÉGEZVE?

A tükröződésmentes üvegnek jellegzetes visszaverődési színe van, amely a fényhullámok manipulációjából az AR bevonaton keresztül jön létre. Az Artglass AR 70 semleges zöld visszaverődési színnel rendelkezik, amely oldalszögből tekintve észrevehető. Ez minden tükröződésgátló üvegre jellemző, és a dioptriás szemüvegeken is látható.

MI A KÜLÖNBSÉG A TÜKRÖZŐDÉSMENTES ÉS A REFLO ÜVEG KÖZÖTT?

A tükröződésmentes üveg ultrasima, átlátszó üveg, amelyet optikai nanobevonattal dolgoztak fel, amely kiküszöböli a tükröződést. Az eredmény egy sima üveg, amely rendkívül átlátszó és könnyen tisztítható. A reflo üveget „matt” felülettel kezelik, amely szórja a fényt, ami csökkenti a tükröződést. A maratott felület azonban nehezebben tisztítható, és eltakarja a keretezett alkotás részleteit.

AZ ARTGLASS AR 70 ÜVEG BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁSHOZ?

Üvegszállításkor mindig gondoskodni kell a megfelelő biztonsági intézkedésekről. Az Artglass AR 70 nem törésálló, ezért fizikai sérülések lehetségesek. Megfelelő rögzítés esetén azonban az üveg egyszer-kétszer szállítható Ha azt tervezed, hogy bekeretezett alkotásaid gyakran mozgatod, vagy fizikai védelemre van szükséged a szeizmikus tevékenység ellen, válaszd az Artglass Lifetime Acrylic termékünket, amely védelmet nyújt törés,repedés ellen is.

MIT KELL TENNI, HA ÉSZREVÉSZEM AZ ALKOTÁSOM HALVÁNYULÁSÁT AZ ARTGLASS AR 70 MÖGÖTT?

Mivel az Artglass AR 70 üveg csak alapvető UV-védelmet nyújt, egyes közegek és anyagok továbbra is fakulhatnak vagy megsérülhetnek az ultraibolya fény hatására. Ha bármilyen sérülés jelét észleled, fordulj a választott kereteződhöz, és fontold meg az Artglass AR 99 Water White vagy hasonló konzerváló minőségű termékekre való váltást. Az UV-károsodás idővel felhalmozódik, és költséges a helyreállítása, ezért a minőségi anyagok és a professzionális keretezés a legjobb megoldás a bekeretezett műalkotások védelmére.