ARTGLASS AR 92

Image

Az Artglass AR 92-t ott használják, ahol a szín tisztasága és valódisága a legfontosabb, és fennáll az UV károsodás veszélye. Ez a termék elegáns, óceánkék reflexiós színnel rendelkezik, amely csak az Artglass AR 92-re jellemző.

VASTAGSÁG

2-3 mm

VISSZAVERŐDÉS

<1%

FÉNYÁTERESZTÉS

~99%
~99

UV VÉDELEM

92%

KIVÁLÓ ÁTLÁTSZÓSÁG

Az Artglass AR 92 jelentősen javítja a bekeretezett képek tisztán láthatóságát azáltal, hogy kiküszöböli a legtöbb tükröződést az üvegről

EMELT VÉDELEM

Egyedülálló bevonattal ellátott üvegünk megóvja műalkotásod a fénytől és a környezeti hatásoktól anélkül, hogy a láthatóságot feláldozná

KIVÉTELES MINŐSÉG

Az Artglass üveg könnyen tisztítható, tartós és a legmagasabb minőségi követelményeknek és szakmai előírásoknak megfelelően készül

HOGYAN MŰKÖDIK?

Image Play button

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Artglass AR 92 a világ egyik legnagyobb magnetron-szoró rendszerében fém-oxid ionokkal való bevonással láthatatlanná válik. Az üveget több mikroszkopikus fém-oxid réteggel kezeljük, melyek manipulálják a fényhullámokat és az üveget nemcsak szinte láthatatlanná teszik, hanem megvédik a műalkotást a legtöbb UV-fénytől.

TERMÉKAJÁNLÁSOK

Az Artglass AR 92 gondoskodik róla, hogy alkotásaid tükröződésmentesen jelenjenek meg, emellett megnövelt UV-védelemmel rendelkezik a fakulás ellen.

Image

Részletgazdag műalkotások

A bekeretezett képek részletei és árnyalatai kiemelkednek a tükröződésmentes üveg mögött

Image

Nyomtatott fényképek

Távolítsd el a zavaró tényezőket és a vizuális zajt a bekeretezett fényképekről a tükröződésmentes üveg kiválasztásával

Image

Plakátok és nyomatok

A poszterek és nyomatok vizuális hatását a tükröződésmentes üveg csak fokozza

Image

Sötét színek és minták

Az üveg mögötti sötét színek észrevehetőbbé teszik a tükröződést, ezért érdemes a tükröződésmentes üveget választani

Image

Emléktárgyak

A tükröződésmentes üveg kiküszöböli a tükröződést, és fokozott védelmet nyújt bekeretezett emlékeidnek

ImageImage

KERETEZŐ TÉRKÉP

Tedd egyértelművé, hogy a műalkotásaid fontosak, és válaszd ki a kerethez legjobban illő üveget! Keresd meg a legközelebbi keret üzletet egyedüdálló Keretező térképünkön, és kérd az Artglass láthatatlan üveget!

KERESS EGY KERETEZŐT

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

További információért lépj velünk kapcsolatba a sales@groglass.com e-mail címen

HOGYAN ELLENŐRIZHETŐ, HOGY A KERETEZÉS TÜKRÖZŐDÉSMENTES ÜVEGGEL TÖRTÉNT-E?

A tükröződésmentes üvegnek jellegzetes visszaverődési színe van, amely a fényhullámok manipulációjából az AR bevonaton keresztül jön létre. Az Artglass AR 92 semleges óceánkék reflexiós színnel rendelkezik, amely oldalszögből jól látható. Ez minden tükröződésgátló üvegre jellemző, és a dioptriás szemüvegeken is látható.

MI A KÜLÖNBSÉG A TÜKRÖZŐDÉSMENTES ÉS A REFLO ÜVEG KÖZÖTT?

A tükröződésmentes üveg ultrasima átlátszó üveg, amelyet optikai nanobevonatokkal dolgoztak fel, amelyek kiküszöbölik a tükröződést. Az eredmény egy sima üveg, amely rendkívül átlátszó és könnyen tisztítható. A reflo üveget „matt” felülettel kezelik, amely szórja a fényt, ami csökkenti a tükröződést. A maratott felület azonban nehezebben tisztítható, és eltakarja a keretezett munka részleteit.

BIZTONSÁGOS AZ ARTGLASS AR 92 ÜVEG SZÁLLÍTÁSHOZ?

Üvegszállításkor mindig gondoskodni kell a megfelelő biztonsági intézkedésekről. Az Artglass AR 92 nem törésálló, ezért fizikai sérülések lehetségesek. Megfelelő rögzítés esetén azonban az üveg egyszer-kétszer szállítható. Ha azt tervezed, hogy bekeretezett alkotásaid gyakran mozgatod, vagy fizikai védelemre van szükséged a szeizmikus tevékenység ellen, válaszd az Artglass Lifetime Acrylic termékünket, amely további védelmet nyújt törés,repedés ellen.

MI A TEENDŐ, HA A MŰALKOTÁSOMON HALVÁNYULÁST ÉSZLELEK AZ ARTGLASS AR 92 MÖGÖTT?

Míg az Artglass AR 92 üveg fokozott UV-védelmet kínál, egyes közegek és anyagok továbbra is fakulhatnak vagy megsérülhetnek az ultraibolya fény hatására. Ha bármilyen sérülés jelét észleled, fordulj a választott kereteződhöz, és fontold meg az Artglass AR 99 Water White vagy hasonló konzerváló minőségű termékekre való frissítést. Az UV-károsodás idővel felhalmozódik, és költséges a helyreállítása, ezért a minőségi anyagok és a professzionális keretezés a legjobb megoldás a bekeretezett műalkotások védelmére.