Image
Image

ARTGLASS TERMÉKEK

Image
Az Artglass megvédi műalkotásaidat, fényképeidet és emléktárgyaidat, miközben láthatatlan marad. A tükröződés és a csillogás megszüntetésével az Artglass a figyelmet arra irányítja, ami igazán fontos.

LEGÚJABB TECHNOLÓGIA

A minőségi tükröződésmentesség csak a fényhullámok manipulálásával érhető el. Függőleges, kétoldalas bevonatolási technológiánk precízebb folyamatot garantál, kevesebb kezelési hibával, valamint jobb általános termékminőséggel.

IPARI KNOW-HOW

A képkeretezésre való összpontosításunk arra késztet bennünket, hogy folyamatosan tökéletesítsük és a legtisztább üveget biztosítsuk a piacon. Kiváló minőségű hordozóanyagunk és fejlett tudásunk segítségével olyan bevonatokat hozhatunk létre, amelyek nemcsak közel láthatatlanok, hanem kiváló UV-védelmet is nyújtanak.

TARTÓSSÁG ÉS VÉDELEM

Az Artglass üvegeket olyan vékony fém-oxid rétegekkel vonjuk be mint az emberi hajszál átmérőjének 1/500-a. A bevonatokat abszolút precízen alkalmazzuk annak biztosítására, hogy az üveg tökéletesen sima, tartós és könnyen tisztítható legyen.

TERMÉKEINK

Fedezd fel képkeret üvegezési termékeinket

Összehasonlítás
ImageImage

KERETEZŐ TÉRKÉP

Tedd egyértelművé, hogy a műalkotásaid fontosak, és válaszd ki a kerethez legjobban illő üveget! Keresd meg a legközelebbi keret üzletet egyedüdálló Keretező térképünkön, és kérd az Artglass láthatatlan üveget!

KERESS EGY KERETEZŐT