ARTGLASS AR 99 WATER WHITE

Image

Az Artglass AR 99 Water White kimagasló UV-védelemmel rendelkezik, az tökéletes átláthatóság feláldozása nélkül. A lenyűgöző technológiánk megóvja műalkotásaid a káros UV-sugárzástól, ugyanakkor első osztályú átlátszóságot biztosít.

VASTAGSÁG

2 mm

VISSZAVERŐDÉS

<1%

FÉNYÁTERESZTÉS

~98%
~98

UV VÉDELEM

99%

MINDKÉT VILÁG LEGJOBBJA

Az Artglass AR 99 Water White a kiváló UV-védelmet ötvözi az átlátszóság feláldozása nélkül. Megóvja műalkotásaid a káros UV- sugárzástól, és egyben első osztályú átlátszóságot biztosít.

OLYAN TISZTA, HOGY LÁTHATATLAN

Az Artglass élenjáró technológiája és gyártási teljesítménye lehetővé tette a nemkívánatos színeltolódás és sötétülés szinte teljes megszüntetését.

PROBLÉMAMENTES KEZELÉS

Annak érdekében, hogy elkerüld az új Artglass megkarcolódását feldolgozás közben, egy speciális fóliát adtunk hozzá, amely közvetlenül a keretezés befejezése előtt érdemes csak eltávolítani.

HOGYAN MŰKÖDIK

Image Play button

HOGYAN MŰKÖDIK

Az Artglass élenjáró technológiája és gyártási teljesítménye lehetővé tette a nemkívánatos színeltolódások és sötétülés szinte teljes megszüntetését. 2 mm vastagságának, alacsony vastartalmú alapanyagának és továbbfejlesztett kémiai bevonatának köszönhetően az Artglass AR 99 Water White a legjobb optikai teljesítményt nyújtja a piacon kapható múzeum-üveg termékek közül.

TERMÉKAJÁNLÁSOK

Az Artglass AR 99 Water White tisztán áttetsző és hatásos megjelenítést biztosít a nagy becsben tartott műalkotásoknak és emléktárgyaknak

Image

Eredeti művészeti nyomatok

Az eredeti művészeti nyomatokat a művész készíti, és gyakran csak korlátozott példányszámban adják ki. Az ilyen egyedi daraboknak maximális UV-védelmet kell biztosítani

Image

Fényképek – limitált és eredeti

A limitált példányszámú, aláírt vagy más okból pótolhatatlan fényképészeti alkotásoknál a maximális odafigyelést és védelmet kell biztosítani

Image

Akvarell festmények

Sok akvarell pigment, valamint a papír is szenvedhet a fényhatástól. Még ha UV-álló pigmenteket is használunk, a fény károsíthatja a papírt, ezért a maximális UV-védelmet kell választani

Image

Szövetek és kézműves termékek

Sok szövet és cérna pigment kifakulhat közvetlen fényben, ezért megfelelő védelemmel kell megjeleníteni. Ez különösen igaz, ha ezek a művek pótolhatatlanok.

Image

Rajzok papíron

A napfény hatására a papír kifakul és elszíneződik. Ezenkívül a tinta beszáradhat a papírba, és károsíthatja azt.

Image

Felbecsülhetetlen értékű emléktárgyak

Minden jelentős, szentimentális vagy pénzbeli értékkel bíró emléktárgyat maximális körültekintéssel kell kezelni. Ugyanez vonatkozik minden műalkotásra – ha meg akarod őrizni – jobb ha megvéded.

ImageImage

KERETEZŐ TÉRKÉP

Tedd egyértelművé, hogy a műalkotásaid fontosak, és válaszd ki a kerethez legjobban illő üveget! Keresd meg a legközelebbi keret üzletet egyedüdálló Keretező térképünkön, és kérd az Artglass láthatatlan üveget!

KERESS EGY KERETEZŐT

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

További információért lépj velünk kapcsolatba a sales@groglass.com e-mail címen

HOGYAN LEHET ELLENŐRIZNI, HOGY A KERETEZÉS TÜKRÖZÉSMENTES ÜVEGGEL LETT-E ELVÉGEZVE?

A tükröződésmentes üvegnek jellegzetes visszaverődési színe van, amely a fényhullámok manipulációjából az AR bevonaton keresztül jön létre. Az Artglass AR 99 Water White semleges zöld visszaverődési színű, amely oldalszögből tekintve is látható. Ez minden tükröződésgátló üvegre jellemző, így például a dioptriás szemüvegeken is látható.

MI A KÜLÖNBSÉG A TÜKRÖZÉSMENTES ÉS A REFLO ÜVEG KÖZÖTT?

A tükröződésmentes üveg ultrasima, átlátszó üveg, amelyet olyan optikai nanobevonattal dolgoztak fel, amely kiküszöböli a tükröződést. Az eredmény egy sima üveg, amely rendkívül átlátszó és könnyen tisztítható. A reflo üveget „matt” felülettel kezelik, amely szórja a fényt, ami csökkenti a tükröződést. A maratott felület azonban nehezebben tisztítható, és eltakarja a keretezett alkotás részleteit.

HOGYAN VÁGHATOM MÉRETRE AZ ARTGLASS AR 99 VÍZFEHÉRT?

Annak érdekében, hogy elkerüljd az új Artglass megkarcolódását használat közben, speciális fóliát helyeztünk el az UV-bevonatú oldalon, melyet érdemes csak közvetlenül a keretezés befejezése előtt eltávolítani. Feldolgozásnál először használj egy megfelelő vágószerszámot a védőfólia finom vágásához. Fordítsd meg a terméket a másik oldalára, és karcold meg az üveget ugyanazon a vonalon. Törd le az üveget, és biztonságosan tárold a levágott darabot a védőfólia eltávolítása nélkül.

AZ ARTGLASS AR 99 WATER WHITE ÜVEG SZÁLLÍTÁSA BIZTONSÁGOS?

Üvegszállításkor mindig gondoskodni kell a megfelelő biztonsági intézkedésekről. Az Artglass AR 99 nem törésálló, ezért fizikai sérülések lehetségesek. Megfelelő rögzítés esetén azonban az üveg egyszer-kétszer szállítható. Ha azt tervezed, hogy bekeretezett alkotásaid gyakran mozgatod, vagy fizikai védelemre van szükséged a szeizmikus tevékenység ellen, válaszd az Artglass Lifetime Acrylic termékünket, amely további védelmet nyújt törés, repedés ellen.

MIT KELL TENNI, HA AZ ARTGLASS AR 99 WATER WHITE MÖGÖTT LÉVŐ MŰALKOTÁSON SÉRÜLÉST ÉSZLELEK?

Az Artglass AR 99 vízfehér üvegezés gondoskodik arról, hogy műalkotásod védve legyen a fénytől, de számos egyéb körülmény is befolyásolhatja a kereten belüli műalkotást. A paszpartú választás, a rögzítés típusa, a távtartó és egyéb körülmények befolyásolják a keretezett darab környezetét. Amint bármilyen nemkívánatos károsodást észlelsz a kereten belül, fordulj egy minősített keretezőhöz, aki jártas a konzerváló keretezés minden vonatkozásában.

HOGYAN ÁLLAPÍTHATJUK MEG, MELYIK OLDAL AZ UV-BEVONATOS OLDAL?

A védőfólia az UV-bevonatú oldalra kerül. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg nem távolítottad el a védőfóliát, meg tudja határozni az UV-bevonatú oldalt. Ha a fóliát eltávolították, az UV-bevonatú oldal azonosítását legegyszerűbben a "karcteszt" elvégzésével lehet elvégezni: ehhez készíts egy kis karcolást az üvegfelületen a lap széléhez közel (később lefedi a keret falca). Az UV-bevonatú oldal könnyebben karcolódik. Ne felejtsd az üveget mindig a másik oldalról vágni, és mindig úgy keretezd be az alkotást, hogy az UV-bevonatú oldal a műalkotás felé nézzen.